Noble & Lixir

noble&lixir

 

No-Ble Elite Drink je novým standartem ve světě zdravých povzbuzujících nápojů. Na rozdíl od ostatních energetických nápojů, je No-Be Elite Drink vyráběn ze zdravého ovoce "SUPER FOODS" Acai Berry, Acerola a Schizandra čínská a neobsahuje žádný kofein ani taurin či jiné deriváty. 

Díky úžasným vlastnostem použitého ovoce "SUPER FOODS" můžeme zaručit až dvojnásobné zvýšení energie, a zároveň Vám poskytne nezbytné antioxidanty a vitamíny. Plody Acai Berry jsou proslulé také tím, že mají jednu z největších koncentrací antioxidantů a jsou plné aminokyselin, vláknin, kalcia, magnésia a nezbytných mastných kyselin. Acerola obsahuje až 80x více vitamínů C než je obsaženo v pomeranči.

NoBle Elite Drink není vhodný pro diabetiky.

Země původu: Belgie

Složení: perlivá voda, ovocná šťáva 11% (Acai Berry, Acerola, pomeranč, jablko, z koncentrátu), extrakt (Schizandra čínská, šípek, bezinka), cukr, přírodní aroma, kyselina citrónová

 

Lixir Tonic založili dva kamarádi z dětství, Matt a Jordan, kteří věřili, že tonik může být víc než jen nedílná součást oblíbeného drinku Gin&Tonic. Když zrovna oba dva pracovali za barem, všimli si, že nabídka nealkoholických nápojů zaměřených na míchané nápoje potřebuje něco nového, kvalitního a jedinečného. 

Po více než roce bádání a testování vytvořili pět vzrušujících a jedinečných variant nealkoholického nápoje, které jsou vyrobeny z přírodních výtažků a neobsahují umělé příchutě a barviva. 

Mezi příchutě patří Krvavý pomeranč & skořice, rebarbora & zázvor, bezinka & citrón, Classic Indian a Slimline Tonic. Nápoje si perfektně vychutnáte samostatně, nebo jako součást vašeho oblíbeného míchaného nápoje.