Chopin Vodka

Chopin

 

Chopin Vodka Rye Organic je nejnovější jednosladovou vodkou vyprodukovanou v legendární rodinné destilérce Chopin Distillery, v srdci samotného polského venkova, v Krzesku. Pro její výrobu byla použito nejkvalitnější certifikované polské BIO žito. Tato limitovaná edice se vyrábí v malém množství podle tradičních metod destilace dle nejpřísnějších ekologických norem. 

Její chuť je oproti klasické červené Chopin Rye vodce výrazně jemnější, až hedvábná, prostě dokonalá a vy ji musíte ochutnat. Pamatujte však na jedno pravidlo, že vodky z dílny Chopin Distillery chutnají nejlépe nechlazené, v "pokojové teplotě" Vám ukážou svůj charakter, který je dán kvalitní vstupní surovinou, z nichž jsou vyrobeny.

 

K výrobě Chopin Rye Vodky se používá žito nejvyšší jakosti z podlaské oblasti v Polsku. Vodka neobsahuje žádné přídavky a její tajemství je založeno na použití speciálně pěstěného žita, droždí a nejčistší vody z hloubených studen. Tyto výtečné komponenty jsou čtyřikrát destilovány a filtrovány pro dosažení optimální chuti i vůně. Chopin Rye Vodka je doprovázena neobvykle hedvábnou konzistencí, plnou chutí a bohatou vyváženou koncovnou s nádechem koření. Co víc, vodka ohromuje výraznou a při tom decentní vůní žitného těsta. 

Doporučujeme popíjet při pokojové teplotě, aby se projevily všechny přednosti její dokonalé chuti.

 

První prémiová bezlepková vodka na světě produkována z brambor podle tradiční receptury z XV. století. Každá láhev Chopin Potato Vodky je spojením brambor, droždí a vody z artéské studny. Za účelem dosažení optimální chuti jsou komponenty v tomto složení čtyřikrát destilovány a pětkrát filtrovány. 

Chopin Potato Vodku charakterizuje podmanivé aroma s prvky vanilky a zeleného jablka.

Chuť je plná, krémová s dlouhou a výraznou koncovkou.

Chopin Potato Vodka je od roku 2000 nejoceňovanější vodkou na světě, v roce 2006 získala dokonce nejvyšší ocenění tzv. "dvojitou zlatou medaili" v San Franciscu na World Spirits Competition. Kvalita Chopin Potato Vodky byla znovu potvrzena v roce 2007, 20010 a 2011, kdy na soutěži v Los Angeles International Wine & Spirits Competition znovu získala zlatou medaili.

 

Chopin Wheat Vodka je vyrobena ze 100% bio zimní pšenice, pěstované na úrodné podlaské půdě v Polsku. Každá láhev vodky Chopin Wheat je spojením pšenice, droždí a vody z hloubených studen. Za účelem dosažení optimální chuti jsou komponenty v tomto složení čtyřikrát destilovány a filtrovány. Chopin Wheat Vodka Vás ohromí svou decentní vůní chlebového těsta a slastné chuti medu v ústech. Dlouhá, vyrovnaná chuťová koncovka překvapí prvky karamelu a medu.

Doporučujeme popíjet v pokojové teplotě, aby se projevil charakter této lehké pšeničné vodky.

 

Země původu: Polsko
Výrobce: Chopin Distillery
Obsah alkoholu: 40%
Obsah: 0,05l, 0,2l, 0,5l, 0,7l, 1l