Noble Liqueur

NOBLE LIKERY

No-Ble Elite Drinks je mladá belgická společnost, která se zaměřuje na výrobu vysoce kvalitních alkoholických i nealkoholických nápojů. Za každým produktem se skrývá poctivá řemeslná práce. Všechny nápoje jsou vyrobeny z nejkvalitnějších surovin, což se odráží v jejich chuti a aroma.

 

Pro výrobu likéru Sambuca se používá čerstvý badyán ze středomořské oblasti, který je macerován po dobu nejméně jednoho měsíce, aby uvolnil co nejvíce éterického oleje. Macerát se poté dvakrát destiluje aby dosáhl výrazné a plné chuti. Po destilaci likér odpočívá v kotlících, ve kterých jsou zavěšené čerstvé svazky badyánu.

Obsah alkoholu: 38%

 

Artisanal Amaretto je sladký likér vyrobený z mandlí a meruňkových jader, pocházející z moderní belgické destilérie No-Ble. Komplexní a bohatá chuť tohoto likéru Vás bude bavit jak při samotném popíjení po svátečním obědě jako digestiv, tak s pár kostkami ledu při večerním popíjení u krbu, nebo jako součást mnoha míchaných nápojů.

Obsah alkoholu: 25%

 

Několikatýdenní macerací citronové kůry získáme esenci s velmi bohatým a ovocným aroma. Tento macerát spolu s citronovou šťávou tvoří základ tohoto likéru. No-ble Limoncello likér má krásnou, přirozenou barvu a vůni po citronech.

Obsah alkoholu: 28%

 

Země původu: Belgie
Výrobce: NOBLE ELITE DRINKS
Obsah: 700ml